Search Product:

Trangia Ptarmigan Bělokur v kotlíku

Recept od Eveliny Åslund, průvodkyně lovců ptáků

(3 – 4 porce)

1 ¼ šálku lišek
1 cibule
prsní řízky ze dvou bělokurů
máslo
sůl a pepř na okořenění
trocha smetany
několik jalovčinek
trocha zvěřinového vývaru
sáček roketových lístků
kukuřičný chléb 

Lišky a cibuli orestujte na másle, osolte a opepřete. Prsní řízky z bělokura nakrájejte na malé kostky a zlehka opečte na másle, potom osolte a opepřete. Přidejte smetanu, pár rozdrcených jalovčinek a podlijte trochou zvěřinového vývaru. Dušený bělokur je připraven k podávání. 

Evelina Åslund servíruje svého „bělokura v kotlíku“ na lůžku z roketových lístků a kukuřičného chleba.

Abyste obdrželi svou zásilku před Vánocemi, objednejte v rámci: 2015-12-18T15:00 Prodloužené období vrácení vánočních objednávek do 15. ledna 2016 pro objednávky uskutečněné od 20. listopadu do 31. prosince 2015